104.900 €

Tineretului metrou, investitie in vila

  • Suprafata 63 mp
  • An 1935
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 2
  • Tineretului ...3 min.
Bucuresti, 10 sep, 09:46

Descriere anunt

Tineretului metrou, investitie in vila,

Catoma Property Invest va supune atentiei un apartament special de 2 camere pretabil modificarii, in zona Tineretului Metrou.

Apartamentul oferit spre vanzare este pozitionat la etajul 1 al unei vile de 2 nivele, si detine o suprafata utila de cca 63 mp si totala de 69 mp.

Living - 18 mp, dormitor 1 de 13 mp, dormitor 2 de 9,5 mp, hol acces din scara, balcon, grup sanitar, bucatarie cu acces catre balcon.

Vila P 2 are strict 3 apartamente cate un apartament pe fiecare nivel si detine o pivnita de cca 25 mp ce se imparte in mod egal catre cele 3 apartamente ca folosinta.

Impartirea apartamentului la stadiu actual este decomandata dar si cu intrari semidecomandate, pozitia vilei este excelenta pentru locuit, oferind acces imediat catre interesectie si metrou dar pastrandu-si nuanta de intimitate.

De asemenea se detine si o suprafata de teren de cca 45 mp spre folosinta pentru fiecare apartament in parte. Zona este de vile, exclusivista.

Pozele prezentate denota situatia de fapt, doleanta proprietarilor este de vanzare intr-un termen relativ scurt. De aici justificam si pretul accesibil.

Se detin toate actele necesare vanzarii : contract de vanzare - cumparare, cadastru si intabulare. Apartamentul este eliberabil imediat si se poate mula pe nevoile unei familii.

Prezenta oferta se afla sub reprezentare exclusiva Catoma Property Invest,

Reprezentat - Florin Toma

Acces

Statii metrou Timp
Tineretului 3 min.
Timpuri Noi 9 min.
Piața Unirii 17 min.