66.304 €

Theodor Pallady Sector 3 Promo Avans minim 15 % Apartament 2 camere Decomandat

  • Suprafata 63 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj parter din 5
Bucuresti, 26 ian, 14:20

Descriere anunt

Theodor Pallady Sector 3 Promo Avans minim 15 % Apartament 2 camere Decomandat

Direct Dezvoltator - Comision 0%

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat la parter si avand o suprafata utila de 63,29 mp, disponibil in ansamblul W PABLO RESIDENCE - un imobil cu regim de inaltime D+P+5E.

Apartamentul beneficiaza de o compartimentare clasica cu bucatarie inchisa, si cu o terasa una cu iesire din living si dormitor in suprafata de 10,60 mp, si un balcon cu iesire din bucatarie in suprafata 2,69 mp.

Apartamentul se preda la cheie, contorizat individual pentru fiecare tip de consum (electricitate, gaze si apa) fiind complet finisat cu finisaje la alegerea clientului, materiale de calitate superioara si cu utilitati complete si functionale (apa, canal, gaze, curent electric si fibra optica).

In realizarea constructiei utilizam materiale de calitate superioara conform celor mai inalte si exigente standarde de siguranta si calitate in constructii.

W PABLO RESIDENCE se afla intr-o zona rezidentiala aflata in imediata apropiere a marelui centru comercial Pallady, la doar cateva minute de mers pe jos: IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin etc.) si la doar 10 minute distanta de statia de metrou Nicolae Teclu si cuprinde un total de 44 apartamente respectiv garsoniere duble, apartamente tip studio, apartamente cu 2, 3, 4 camere si apartamente penthouse cu terasa, proiectate intr-un stil modern care sa iti permita o amenajare potrivita stilului tau de viata.

Ansamblul rezidential ofera pentru fiecare locuinta locuri de parcare situate la demisol, si zona de relaxare si spatiul verde.

* Pretul afisat este pentru plata cash cu un avans de minim 80%;

* Pret avans minim 15% - 75.346 EUR + T.V.A.

* Pret parcare - 6.500 EUR + T.V.A.

* Termen de finalizare: decembrie 2022