67.990 €

Tei, 2 camere renovat complet

  • Suprafata 52 mp
  • An 1984
  • Semidecomandat
  • Etaj 5 din 8
  • Obor ...19 min.
Bucuresti, 16 aug, 17:10

Descriere anunt

Tei, 2 camere renovat complet

Catoma Property Invest va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat in cartierul Tei, zona TEIUL DOAMNEI - SABATINI, intr-un imobil construit in anul 1984, reabilitat, disponibil la etajul 5 din 8. Apartamentul a fost renovat recent, are suprafata utila de 52 mp, vedere pe spate, oferind astfel liniste, tinand zgomotul orasului departe de locatarii sai.

Mentionam ca apartamentul propus spre vanzare este disponibil imediat si poate reprezenta o investitie foarte buna atat ca spatiu de locuit pentru o familie tanara, cat si din punct de vedere al posibilitatii facile de inchiriere, fiind situat in apropierea Facultatii de Constructii. Deasemenea, apartamentul are in imediata vecinatate Parcul Tei si Parcul Plumbuita, oferind astfel posibilitatea celor care il vor locui sa beneficieze de facilitatile unor parcuri de proportii generoase, fara sa piarda timp cu transportul.

Se accepta orice modalitate de plata, cash / credit. Pentru detalii sau vizionari va stam la dispozitie - Agent Imobiliar dedicat - Razvan DUMITRESCU 0720.714.919

Acces

Statii metrou Timp
Obor 19 min.