50.980 €

STB, Delta Vacaresti, prima casa

  • Suprafata 44 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 6

Descriere anunt

STB, Delta Vacaresti, prima casa,

apartamentul propus la vanzare este compusa din living si bucatarie open space de 26 mp, dormitorde 14 mp luminos ce va ofera posibilitatea de a amenaja si zona de birou si baie de 4 mp. Prima Casa.

Detalii suplimentare

Achita acum DOAR un avans de 5%, iar diferenta la finalizarea blocului sau achita un avans mai mare si primesti reducere! 

COMISION: 0%. Reprezentant EXCLUSIV al dezvoltatorului! 

Complexul rezidential New World Residence Delta Vacaresti se afla pe strada Vitan-Barzesti, sectorul 4 din Bucuresti, la cativa metri de Parcul Natural Vacaresti. In vecinatate avem Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, Rin Grand Hotel, Mall Sun Plaza, piata. 

Mobilitatea este asigurata de accesul la toate mijloacele de transport – apropierea de centru este un avantaj daca va deplasati cu masina personala, in caz contrar sunt disponibile mijloacele de transport in comun, fiind statia STB la numai 2 minute de mers pe jos.

Structura de rezistenta este formata din cadre si diafragme din beton armat, proiectate si executate in conformitate cu cerintele legilor in vigoare. Inchiderea exterioara si intre apartamente se va realiza din zidarie (25 cm exterior si 10 cm intre apartamente), iar pe exterior imobilul va dispune de izolatie termica formata din polistiren de 10 cm. Toate apartamentele la interior beneficiaza de finisaje la alegere in cazul in care sunt achizitionate din timp. 

Apartamentul propus la vanzare este compusa din living si bucatarie open space de 26 mp, dormitorde 14 mp luminos ce va ofera posibilitatea de a amenaja si zona de birou si baie de 4 mp (poze cu titlu informativ).  

CREDIT: se accepta orice tip de credit, iar departamentul nostru financiar va poate acorda suport GRATUIT pentru consultanta financiara personalizata, pentru intocmirea dosarului de credit, astfel incat sa finalizati tranzactia cu succes!

VIZIONARE: pentru detaii sau programari sunati la 0736.380.185.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift