40.800 €

Soseua Berceni, Dimitrie Leonida

  • Suprafata 48 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 5
  • Dimitrie Leonida ...14 min.
Popesti - leordeni, 14 mai, 18:30

Descriere anunt

Soseua Berceni, Dimitrie Leonida,

apartament 2 camere cu balcon, spatios, decomandat, s.u. 48 mp, complet finisat, contorizare individuala, imobil nou cu lift, zona cu acces la metrou, accept plata prin credit bancar.

Detalii suplimentare

Apartamentul pe care vi-l propun spre vanzare face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, cu arhitectura moderna, situat la cateva minute de statia de metrou Dimitrie Leonida si in imediata vecinatate a marilor centre comerciale din zona: Metro, Auchan, Jumbo, Mega Image, Lidl.

Acesta este disponibil pe etajul 3, are o suprafata utila de 48 mp si este compus dintr-un living luminos cu bucatarie open-space, dormitor spatios de 13 mp, baie cu fereastra si balcon cochet de 5 mp cu acces din dormitor.

Locuinta se vinde bransata si contorizata individual la utilitatile orasului. De asemenea, se preda finisata „la cheie”, cu materiale premium la alegerea clientului: gresie, faianta, parchet, usi de interior si echipata cu centrala termica, ferestre PVC cu geam termopan, usa metalica antiefractie, prize si intrerupatoare.

Pretul apartamentului este de 40800 euro si se poate achizitiona cu credit bancar si/sau plata cash. Poze cu titlu de prezentare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dimitrie Leonida 14 min.