50.000 €

Soseaua Oltenitei, Popesti, aproape de Ratb

  • Suprafata 51 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 3
Popesti - leordeni, azi, 12:52
Urcă primul în listă

Descriere anunt

Soseaua Oltenitei, Popesti, aproape de Ratb

Este un produs destinat celor care stiu sa pretuiasca armonia spatiilor, calitatea solutiilor constructive, totul la un pret foarte atractiv.

Detalii suplimentare

Imobil creat de o echipa cu o experienta de 15 ani pe piata imobiliara din Bucuresti, un imobil gandit si construit conform celor mai inalte criterii de calitate.

Amplasarea echilibrata, in imediata vecinatate a statiei de metrou Dimitrie Leonida, dar care confera acces rapid si catre Soseaua Oltenitei, intre cele doua zone reuseste sa indeplineasca locatarilor ansamblului cerinta de a avea cai de acces rapide catre centrul Bucurestiului.

Imobilul are un regim de inaltime de P+3E, cu garsoniere, apartamente de 2 si 3 camere, care impresioneaza prin calitatea materialelor de constructie folosite si a finisajelor de exceptie.

Este un produs destinat celor care stiu sa pretuiasca armonia spatiilor, calitatea solutiilor constructive, totul la un pret foarte atractiv, iar compartimentarea moderna completeaza echilibrul si atmosfera calduroasa a interiorului.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Reabilitat termic
Structura beton