54.855 €

Sector 4, Giurgiului, apartament 2 camere

Bucuresti, 22 feb, 21:50

Descriere anunt

Sector 4, Giurgiului, apartament 2 camere

Daca va doriti sa locuiti intr-un imobil cochet si elegant care sa va izoleze de agitatia unei Capitale Europene, dar fara sa fiti nevoit sa renuntati la confortul tehnologiilor si infrastructurilor moderne, aici este cea mai potrivita optiune pentru dumneavoastra.

In zona Soseaua Giurgiuluiimobilul are un regim de inaltime D + P + 3 etaje. Avand doar trei etaje, blocul seamana mai degraba cu o pensiune montana, decat cu un bloc din beton aflat la doi pasi de Centrul Bucurestiului.

Arhitectura prietenoasa si moderna in acelasi timp cucereste inca de la prima vedere. Veti fi mandri sa va invitati prietenii in noul dumneavoastra camin.

Apartamentul este decomandate, iar suprafetele sunt gandite in asa fel incat sa sadisfaca nevoile oricarei familii.

Iar pentru ca dezvoltatorul stie cat de important este pentru fiecare dintre locatari sa traiasca intr-o comunitate in care sa se simta ca intr-o mare familie, langa bloc a amenajat si un spatiu de joaca pentru copii, dar si un foisor cu barbeque. Astfel incat, daca va doriti sa beti cafeaua in afara celor patru pereti ai apartamentului sau sa va invitati prietenii la un gratar nu este nevoie sa va urcati in masina si sa strabateti zeci de kilometri pentru a gasi un loc de relaxare. Il gasiti chiar la dumneavoastra acasa.

Detalii tehnice: Regim de inaltime: D+P+3E; Constructie pe cadre de beton; Pereti din caramida Porotherm de 25 cm la exterior si 15 cm la interior; Izolatie de 10 cm. Finisaje de cea mai buna calitate: placaje ceramice, gresie si faianta, in bucatarii si grupurile sanitare; pardoseli placate cu parchet; usi interioare celulare in ton cu pardoseala; zugraveli lavabile; usa metalica de acces anti-efractie; centrala termica individuala; radiatoare din otel; obiecte sanitare moderne; ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan; Modalitati de plata. Ca si modalitati de plata, suntem deschisi catre toata gama de credite puse la dispozitie de bancile comerciale: programul Prima Casa, credite imobiliare si ipotecare, etc. Pe langa acestea oferim si posibilitatea de a va achizitiona locuinta prin Sistemul de Buy-back Imobiliar Premier; Amplasament. Imobilul este amplasat in zona Soselei Giurgiului beneficiind astfel de intreaga infrastructura a Capitalei 15 minute de centrul orasului; Sectorul 5 al Capitalei Unitati de invatamant pentru toate varstele: gradinite, crese, scoli generale, licee Unitati spitalicesti; Restaurante, baruri si cafenele (diverse brand-uri); Banci; magazine de mobila; supermarketuri; farmacii; terenuri de sport.

Detalii terase: Suprafata balcon: 3.35 mp

Reper: Oltenitei - Intrare Popesti-Leordeni

Serviciul nou oferit de PREMIER Imobiliare! Solicita acum VIZIONARE ONLINE pentru aceasta proprietate!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Contor gaze
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Usa metalica
Optiuni exterior
Structura beton