121.100 €

Regie Residence, Apartament 2 Camere Finisat la Cheie, 7/10, 121.500E

  • Suprafata 46 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 7 din 11
Bucuresti, 13 ian, 16:17

Descriere anunt

Regie Residence, Apartament 2 Camere Finisat la Cheie, 7/10, 121.500E

Va propunem spre vanzare un apartament superb, situat intr-o zona linistita, ferita de agitatie, insa cu acces facil catre puncte de interes ale Bucurestiului, universitati, centre comerciale, magazine si restaurante, in complexul rezidential Regie Residence, Grozavesti, ce dispune de o curte comuna generoasa.

Apartamentul este situat la etajul 7 al unui imobil finalizat in 2021, cu 11 etaje si are 2 camere, fiind foarte spatios, luminos si aerisit. Acesta dispune de o suprafata de 50mp, dar si de un balcon generos, de 4mp, ideal pentru o cafea savurata dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei.

Apartamentul este decomandat, complet finisat cu finisaje de calitate si vine nemobilat, oferindu-va posibilitatea de a il amenaja dupa propriul plac. Apartamentul dispune de bucatarie inchisa, incalzirea se face prin centrala proprie, iar baia beneficiaza de cabina de dus walk-in si sistem de ventilatie. Complexul dispune de menaj zilnic si supraveghere video.

In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 201 si 105 la 4 minute, dar si metrou Grozavesti la 4 minute de mers pe jos. De asemenea, la 6 minute de mers pe jos se afla Carrefour Orhideea, Parcul Politehnica la iesirea din complex, Sema Parc si IDM Club la 8 minute de mers pe jos si Afi Cotroceni la 5 minute de mers cu masina.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!