49.900 €

Prelungirea Ghencea, Lidl pana in Cartierul Latin

  • Suprafata 61 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 5
Bucuresti, 19 iul, 11:06

Descriere anunt

Prelungirea Ghencea, Lidl pana in Cartierul Latin

apartamentul este decomandat si beneficiaza de finisaje de calitate. Vanzare direct de la dezvoltator-exclus intermediari; Comision de vanzare 0; Se accepta plata cash/credit bancar.

Detalii suplimentare

MUTARE RAPIDA-ACTE IN FINALIZARE

Apartamentul este amplasat in cadrul unui ansamblu rezidential NOU situat in zona Prelungirea Ghencea si dispune de acces facil la mijloacele de transport in comun (RATB 122, 222, la 1 minut si viitoarea statie de Metrou Brancusi), precum si acces la marile centre comerciale prezente in zona Lidl, Penny, Mega Image, Kaufland, etc.

Zone de agrement: Parcul Moghioros, Stadionul Ghencea, Patinoarul artificial Moghioros

Pe parcursul executarii finisajelor puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza garsoniera /apartamentul ales de dumneavoastra si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea garsonierei/apartamentului se face din timp.

Apartamentul se vinde complet finisat, bransat la toate utilitatile orasului, contorizat separat intr-un cuvant "la cheie", totodata blocul este dotat si cu LIFT.

POZE CU TITLU INFORMATIV!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida