High Class Residence, Postasului 50 ,READY TO MOVE IN, modern, 57 mp, decomandat

84.500 €

High Class Residence, Postasului 50 ,READY TO MOVE IN, modern, 57 mp, decomandat

84.500 €
Caracteristici
Suprafata 57 mp An 2019 Decomandat Etaj parter din 3
Descriere
Anticipand nevoia unei persoane/a unui cuplu modern de a dispune de un spatiu actual, linistit si relaxant in care sa se retraga dupa o zi tumultoasa de lucru, va propunem spre achizitie un apartament de 2 camere, decomadat, situat intr-un bloc de 5 etaje construit in anul 2018, care face parte din din complexul rezidential High Class Residence, situat pe str. Postasului nr 50, in zona noua de case si blocuri dezvoltata in Pallady.
Apartamentul se afla la parterul imobilului, un parter inalt insa, astfel incat nu sunt prezente dezavantajele comune ale locuintelor amplasate la acest regim de inaltime: expunere ridicata la zgomotul pietonal, invadarea intimitatii printr-o expunere directa la vederea stradala. Acest apartament se vinde asa cum se poate vedea in poze, bucurandu-se de bucatarie complet mobilata si utilata, masina de spalat rufe, uscator rufe, cuptor electric, plita cu gaz, hota, dispunand si de dormitor mobilat modern, sufragerie complet mobilata intr-un stil modern si baie si un mic spatiu de depozitare. In plus, acest apartament beneficiaza si de un balcon cu o suprafata generoasa de 10 mp pe care a fost amenajat un spatiu de relaxare.
Complexul rezidential este compus din 5 corpuri de cladire, cu un total de 250 unitati locative (garsoniere, apartamente cu doua si trei camere, precum si penthouse-uri). High Class Residence Pallady dispune de toate facilitatile unui real complex rezidential. De la designul avangardist dat fiecarui bloc in parte, finisarile din interior si pana la alei pietonale amenjate in interiorul ansamblului, iluminat stradal, parcari amenajate, spatii verzi, toate aceste elemente l-au transformat, cu siguranta, intr-un reper dintr-o zona aflata deja in topul preferintelor cumparatorilor de locuinte. Stim cat de importanta este parcarea asa ca va informam ca imobilul are parcare proprie( atat exterioara cat si subterana) iar accesul pe poarta auto se face cu telecomanda. Nici aspectul asigurarii securitatii spatiului nu a fost neglijat asa ca accesul pietonal se face cu cartele si interfon curte.
In proximitate sunt piete agroalimentare: piata Ozana si Salajan, spitale: Medlife Titan si Policlinica Titan, mallul Iris Titan Shopping Center, hypermarketurile Auchan, Lidl, Penny, Profi.
444 vizite ieri, 14:07
Evolutia preturilor imobiliare in Rahova-Sebastian
se incarca..