99.000 €

Pipera, Voluntari

  • Suprafata 65 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj parter din 3
Bucuresti, 06 oct, 09:55

Descriere anunt

Pipera, Voluntari

direct dezvoltator Pipera Luxury Residence in septembrie 2020, va asteptam sa achizitionati apartamentul mult visat, finisat, parc de joaca, cemere video. Contact

Detalii suplimentare

Prin regimul mic de inaltime, P+2E+3E4R cele 11 apartamente ale blocului ofera clientilor sai spatii de locuit generoase proiectate intr-un design modern creand cele mai bune conditii in materie de nevoi, stil si confort.

Dedicarea si atentia acordata detaliilor se resimt in fiecare apartament, iar terasele premium realizate in stil modern fac din aceste spatii un loc ideal pentru locuit si relaxare.

Facilitatile complexului rezidential ( locuri de parcare subterane si spatii verzi) fac din Pipera Luxury Residence locul ideal in care te simti mereu “acasa”.Blocul este situat in zona bulevardul pipera nr 48 A , avand numeroase facilitati atat pentru parinti, copii cat si pentru tineret (scoala, gradinita, liceu, supermarket, restaurant)

Infrastructura noastra este complet noua si ultra-moderna (canalizare, alimentatie apa, retea gaze, iluminat stradal, internet de mare viteza, cablu TV.

In speranta ca prezentarea noastra v-a suscitat interesul, va rugam sa ne scrieti pentru a va oferi mai multe informatii. Contact 0733 377 477

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Alarma
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Repartitoare caldura
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida