68.250 €

Pipera

  • Suprafata 57 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 5
Pipera, 17 apr, 14:42

Descriere anunt

Pipera

Apptown Property prezinta AppTown North, un imobil rezidential ce isi propune sa iti ofere o experienta deosebita de locuire in nordul Bucurestiului. Detalii: www.apptown.ro.

Detalii suplimentare

AppTown North iti ofera locuinte intr-o zona selecta a capitalei si de ce nu, in proximitatea locului tau de munca, cu cat mai multe facilitati, pentru un trai relaxant si placut intr-un mediu linistit si ferit de trafic.

Ansamblul este compus din 86 de apartamente, este construit intr-o singura faza si cuprinde 2 scari cu regim de inaltime P+4E+5E retras pe o suprafata totala construita de 10000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 66 si 70 mp construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 85 si 127 mp construiti, la preturi foarte accesibile, ce urmeaza a fi predate complet finisate in luna august 2019. Fiecare apartament beneficiaza de locuri de parcare proprii, cai de circulatie supraterane, alei pietonale, spatii verzi, racorduri la toate utilitatile publice si acces stradal direct in Bulevardul Pipera.

Finisajele sunt de inalta calitate in concordanta cu standardele si exigentele actuale.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton