222.000 €

Piata Unirii-

  • Suprafata 100 mp
  • An 1990
  • Decomandat
  • Etaj 6 din 8
Bucuresti, 09 iun, 04:40

Descriere anunt

Piata Unirii-

Unirea Shopping Center, apartament 2 camere,

Detalii suplimentare

Avem placerea sa va prezentam un apartament situat in zona Piata Unirii,in spatele complexului comercial Unirea Shopping Center,intr-o zona pe cat de accesibila pe atat de linistita,ferita de zgomotul specific,intr-un bloc construit in 1990,la etajul 6/8,este decomandat,are aprox. 100 mp,este modificat si compartimentat dintr-un apartament de 4 camere,obtinandu-se un apartament foarte spatios de 2 camere cu living foarte mare,dormitor foarte mare,baie foarte mare,cu o bucatarie deschisa si un balcon-terasa inchis.

Remarcam finisaje armonioase,o gandire arhitecturala de exceptie,multa luminozitate,datorita amplasarii pe Sud,Vest Si Est,elemente de interior cum ar fi parchet din lemn masiv,mobilier din lemn masiv,bucatarie cu mobilier din lemn facuta in Italia,dreessing in dormitor foarte mare din lemn masiv triplustratificat si alte detalii care ii confera o nota de intimitate si eleganta.

In ceea ce priveste facilitatile,apartamentul beneficiaza de 3 aparate de aer conditionat Daikin,bucatarie cu plita electrica si pe gaz,hota profesionala cu putere de aspiratie mare,balcon inchis cu masuta si doua scaune,loc de luat masa.

Luand in calcul toate avantajele prezentate,consideram ca acest apartament este foarte potrivit atat pentru o persoana cat si pentru un cuplu,iar daca avem in vedere zona si suprafata foarte mare din interior,fac aceasta oferta unica.

Va invitam la vizionare.