57.000 €

Piata Muncii, Basarabia, stradal, vis-a-vis parcul National, 5 min. metrou

  • Suprafata 45 mp
  • Decomandat
  • Etaj 10 din 12
  • Piata Muncii ...8 min.
Bucuresti, 11 nov, 11:33

Descriere anunt

Piata Muncii, Basarabia, stradal, vis-a-vis parcul National, 5 min. metrou

bun venit in Cartierul Muncii !


Va propun spre vanzare o proprietate cu un deosebit potential investitional!

Apartamentul de care va voi vorbi in randurile de mai jos, se afla intr-o zona mult ravanita de multi dintre voi, cu acces rapid din bulevardul principal, dar totodata retras de zgomotul si noxele acestuia, cu mijloace de transport in comun la indemana si metrou la doar 5 minute!


Este un apartament PERFECT pentru un cuplu sau o familie cu un copil ! De ce ?

Pai..sa-ti explic:

Daca esti dornic de-o plimbare mai lunga sa descoperi locuri noi sa te simti cu adevarat in natura sa joci un tenis un fotbal sa-ti faci alergarea de dimineata sau de seara sau poate sa faci o baie in piscina..trebuie doar sa traversezi bulevardul vis-a-vis de bloc se afla Parcul National  maaaare si luuuung cat o zi de post unde gasim si Sala de atletism si bazinul Lia Manoliu. Daca esti si microbist atunci te astept cu avansul la vizionare!! N-o sa mai fi niciodata obligat sa cauti loc de parcare cu zecile de minute sau s-o iei pe te miri ce rute ocolitoare pentru ca Arena Nationala se afla peste drum!

Mai mult zona este excelent deservita de institutii de invatamant la nici 7 minute de mers aflandu-se  Scoala gimnaziala de arte nr. 5 si Scoala gimnaziala Leonardo Da Vinci totodata la numai 8-9 minute de mers pe jos Liceul Teoretic Benjamin Franklin si Universitatea Titu Maiorescu transportul in comun nu este nici el mai prejos statia de tramvai fiind la doar 3-4 minute chiar in dreptul strazii Campia Libertatii, iar metroul Piata Muncii la nici 5 minute de mers pe jos. Pentru a satisface dependentii de cumparaturi la 5 minute cu masina aveti Park Lake Mall sau la 15 minute de mers pe jos Mega Mall. Pentru aprovizionarea de zi cu zi "Mega-ul din cartier" se afla la doar 5 minute iar alte zeci de magazine si magazinase in imediata apropiere! Ah desigur pentru gurmanzii ce nu vor sa gateasca acasa zona este impanzita de restaurante si terase 

Era sa uit! Daca ai un prichindel, care vrea sa invete fotbal, sa-l urmeze pe Messi sau Ronaldo, baza sportiva Voinicelul o puteti admira de pe palier...este la doar 5 minute!


Dupa cum va ziceam putin mai sus...PERFECT!  TOTUL este aici pentru tine ! 


Apartamentul


Sa vorbim si despre el ca pana acum "ne-am pierdut vremea" cu zona si nenumaratele sale atuuri...Se afla la etajul 10 din 12, intr-un imobil construit cu simt de raspundere, "cum se facea odata, taticule", in 1963, este decomandat, cu un hol mare si incapator la intrare, avand o suprafata de aproape 50 mp. Vederea este pe spatele acestuia, catre Parcul Lia Manoliu, nefiind obstructionata de un alt bloc.


Amenajarile: 


Cele mai importante amenajari au fost facute in urma cu 55 de ani! Poti sa zici ca vei cumpara un apartament vintage! E la moda, se poarta :)). Trecand peste faptul ca apartamentul necesita renovare completa, putem puncta mici avantaje, cum ar fi: parchetul din lemn masiv care este conservat intr-o stare foarte buna, baia are aerisire naturala ( si cu totii stim cat este de important acest lucru!!), iar blocul este propus spre reabilitare! Pe cuvantul de onoare al administratorului! Parol! A, era sa uit, scara blocului este monitorizata video, asa ca...siguranta este la ea acasa ! :).

Apartamentul se vinde si cu aparatul de aer condtionat din hol, ce face fata cu brio intregului apartament.


Vecinatati:


Piata Muncii Decebal Calea Calarasilor Parcul Gheorghe Petrascu Parcul National Arena Nationala Parcul IOR Mall Park Lake Mega Mall MIhai Bravu Unirii Basarabia Vatra Luminoasa...


Incheiere:


Pentru acele persoane care doresc un apartament, bun, bine impartit, intr-o zona mult ravnita si cautata, pentru o persoana religioasa care vrea sa fie mai aproape de Dumnezeu ( la 10/12, doar 2 etaje te despart de cei mai credinciosi), va anunt ca apartamentul este disponibil pentru vizionari si va astept sa-i calcati pragul! 


Proprietatea este scoasa la vanzare de RENET - Real Estate Network si va asteapta sa-l vizionati!


Nu fiti timizi, dati-mi un telefon si hai sa va mutati in casa "noua" !

Acces

Statii metrou Timp
Piata Muncii 8 min.