80.338 €

Piata Crangasi

  • Suprafata 65 mp
  • An 1996
  • Decomandat
  • Etaj parter din 10
  • Crângași ...11 min.
Bucuresti, 17 mai, 16:09

Descriere anunt

Piata Crangasi

proiectul nostru exclusivist, va pune la dispozitie apartamente de tip Loft, cu suprafete utile cuprinse intre 64 mp si 77 mp, cu diferite compartimentari, astfel incat se creeaza spatii armonioase;

Detalii suplimentare

Consiliere financiara!

Stilul Loft a aparut in anii 40 a secolului trecut, in Manhattan, zona industriala a orasului New-York. Stilul Loft nu este doar un stil in design, dar in primul rand este un stil de viata.Se deosebeste de celelalte stiluri prin posibilitatea de a combina noul cu vechiul, materiale brute si nefinisate cu materiale high-tech etc. Interiorul unei locuinte amenajate in acest stil poate contine pereti nefinisati de beton sau caramida aparenta. Initial stilul Loft a fost folosit la amenajarea mansardelor, fabricilor abandonate si a depozitelor care au fost convertite in spatii de locuit.

Cu cat mai simplu cu atat mai bine. Tavanul este vopsit in alb, astfel ofera incaperii o atmosfera aerisita. Intalnim pereti lasati nefinisati: din beton sau caramida aparenta cat si pereti vopsiti in culori uni. In ceea ce priveste pardoseala: parchet sau scanduri de lemn brut.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Aer conditionat
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
Reabilitat termic

Acces

Statii metrou Timp
Crângași 11 min.
Stația Grivița (M4) 15 min.