84.000 €

Parc Tineretului, apartament pe Splaiul Unirii

  • Suprafata 58 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 6
  • Metro M1-M3 Mihai Bravu ...6 min.
Bucuresti, 22 apr, 18:42

Descriere anunt

Parc Tineretului, apartament pe Splaiul Unirii

Splaiul Unirii, bloc nou, apartament decomandat, predare la cheie, bransat la toate utilitatile, contorizat individual. Centrala termica, calorifere, g, f, p, ob. sanitare. Zero comision

Detalii suplimentare

Asa cum v-a obisnuit, Star Construct va ofera un nou ansamblu rezidential in zona Mihai Bravu - Parc Tineretului. Ansamblul rezidential va ofera apartamente cu 2 si 3 camere, compartimentate ideal, format din 2 blocuri cu un regim de intaltime D+P+6, totalizand un numar de 148 apartamente.

Apartamentul pe care vi-l propun este decomandat si dispune de o bucatarie inchisa. Se preda la cheie (gresie, faianta, parchet), bransat la toate utilitatile orasului (apa si canal - Apa Nova, gaz - Distrigaz, electricitate - Enel), iar pentru un cost scazut de intretinere fiecare apartament este contorizat individual si dispune de centrala termica. 

In pretul afisat sunt incluse: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, prize, intrerupatoare, tamplarie PVC cu geam teromopan, centrala termica, calorifere, usi de interior si usa metalica la intrarea in apartament.

Blocul este construit pe cadre, grinzi si stalpi de beton armat, iar la inchiderile exterioare si intre apartamente va fi folosita caramida Porotherm cu o grosime de 25 cm. La compartimentarea interioara vom folosi tot caramida Porotherm, dar cu o grosime de 12,5 cm. Izolatia exterioara va fi realizata cu polistiren ignifug de 10 cm.

Ansamblul rezidential dispune atat de parcare subterana care se vinde la pretul de 10000 euro, cat si de parcare supraterana care se vinde la pretul de 7000 euro.

Dezvoltatorul acestui nou ansamblu rezidential are o foarte mare experienta pe piata imobiliara, acesta avand peste 50 de blocuri finalizate si livrate proprietarilor. 

Pretul afisat nu include TVA si este valabil pentru un avans de 50% la antecontract. Pentru un avans de 25% pretul este 87000 euro plus TVA. Pozele sunt cu caracter informativ, acestea fiind din ansamblurile rezidentiale finalizate.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1-M3 Mihai Bravu 6 min.
Timpuri Noi - Metro M1 14 min.