93.000 €

Panduri, Monitorul Oficial, 2 camere, etajul 2/8

  • Suprafata 55 mp
  • An 1998
  • Semidecomandat
  • Etaj 2 din 8
Bucuresti, azi, 16:28

Descriere anunt

Panduri, Monitorul Oficial, 2 camere, etajul 2/8,

apartament 2 camere de vanzare pe soseaua Panduri nr. 5, bloc de monolit din 1998, etajul 2/8, 55 mp, mobilat si utilat, 1 balcon, orientat pe nord-est, comision 0 %. www.realkom.ro

Detalii suplimentare

RealKom Agentie Imobiliara va ofera spre VANZARE

APARTAMENT 2 CAMERE SOSEAUA PANDURI NR. 5-MONITORUL OFICIAL

Comision 0% din partea cumparatorului !!

Zona Panduri este parte integrata a sectorului 5, de aceea va invit sa descoperiti aceasta zona deosebita care cuprinde in marea majoritate toate nevoile !

Localizare: Apartamentul este localizat in zona Panduri, pe Soseaua Panduri, in imobil cu acces stradal si vedere laterala din imediata apropiere de Calea 13 Septembrie.

Etaj: Apartamentul este pozitionat la etajul 2 al imobilului de 8 nivele.

Suprafete si componenta: Suprafata Total Construita a apartamentului este de 65 mp, Suprafata Utila de care dispune fiind de 51 de mp, iar daca includem si balconul de care dispune apartamentul se ajunge la o Suprafata Utila Totala de 55 mp.

Constructia este finalizata in anul 1998, pe structura de tip monolit. Compartimentarile interioare sunt facute din BCA, izoland astfel, foarte bine, fonic si termic locuinta. Numeroasele locuri de joaca pentru copii, institutiile bancare, centrele comerciale, institutiile de invatamant si mijloacele de transport, fac din zona Panduri una dintre cele mai cautate zone din Capitala, ravnita chiar si de cei mai pretentiosi cumparatori.

Daca se doreste ca acest apartament situat pe Soseaua Panduri, sa devina locuinta sau spatiu de birouri, zona acopera toate nevoile. Ca utilitai, putem spune ca zona Panduri dispune de toate tipurile de retele, apa, gaze, canalizare, internet, cablu si de o infrastructura sociala completa.

Vecinatati: Magazine, piata, gradinita, scoala, RATB, metrou, parc, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant, Monitorul Oficial, Spitalul Burghele, Calea 13 Septembrie, Bulevardul Tudor Vladimirescu, Parcul Rmniceanu, Universitatea Nationala de Aparare Carol 1.

Acte: Apartamentul detine carte funciara, numar cadastral, rol fiscal, certificat energetic

Incalzire: Imobilul dispune de incalzire centralizata R.A.D.E.T.

Strazile amenajate permit o plimbare lunga si linistita, unde puteti gasi si spatii verzi bine amenajate dar si mici parculete in apropierea imobilului.

Vederea din apartament este laterala, iar accesul este stradal.

Apartamentul care dispune de parchet, gresie, faianta, usi interioare din lemn, repartitoare, geamuri termopan, usa de intrare din metal, instalatii electrice si sanitare noi, aer conditionat, este orientat cardinal pe NORD-EST, beneficiind astfel de lumina naturala.

Agentia Imobiliara Realkom va ofera apartamente de vanzare si inchiriere in zona Panduri, Bulevardul Unirii, Bulevardul Decebal, Piata Alba Iulia, Piata Unirii, Bulevardul Burebista, Nerva Traian, Mircea Voda, Octavian Goga, Calea Calarasilor, Bulevardul Libertatii

www.realkom.ro

https://realkom.ro/anunt/vanzari-apartamente/realkom-agentie-imobiliara-bucuresti-oferta-vanzare-apartament-2-camere-panduri-monitorul-oficial-comision-0/2385

In cazul in care oferta noastra v-a captat atentia si doriti sa deveniti un fericit proprietar, va asteptam la o vizionare, apartamentul putand fi vazut in orice zi, cu programare anterioara.

Pentru mai multe detalii si informatii va stau la dispozitie.

CONTACT: MARIAN POPA

TELEFON: 0740.620.112

E-MAIL: marian.popa@realkom.ro

WEB: www.realkom.ro

www.imobiliare-unirii.ro

www.apartamenteunirii.ro

www.apartamente-vitan.ro

www.apartamente-tineretului.ro

www.imobiliare-bucurestene.ro

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton