65.759 €

Pallady PROMO - Avans minim 15% - Apartament 2 camere decomandat - Bucatarie Inchisa

  • Suprafata 62 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 5
Bucuresti, 26 ian, 14:20

Descriere anunt

Pallady PROMO - Avans minim 15% - Apartament 2 camere decomandat - Bucatarie Inchisa

Direct Dezvoltator - Comision 0%

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere situat la etajul 5, avand o suprafata utila de 62,77 mp, cu doua balcoane unul de 8.05 mp, respectiv unul de 5.04 mp, disponibil in ansamblul W PABLO RESIDENCE - un imobil cu regim de inaltime D+P+5E.

Apartamentul beneficiaza de o compartimentare clasica, cu bucatarie inchisa si cu 2 balcoane de 8,05 mp si 5,04 mp, baie cu geam.

Apartamentul se preda la cheie, contorizat individual pentru fiecare tip de consum (electricitate, gaze si apa) fiind complet finisat cu finisaje la alegerea clientului, cu utilitati complete si functionale (apa, canal, gaze, curent electric si fibra optica).

In realizarea constructiei utilizam materiale de calitate superioara conform celor mai inalte si exigente standarde de siguranta si calitate in constructii.

W PABLO RESIDENCE se afla intr-o zona rezidentiala aflata in imediata apropiere a marelui centru comercial Pallady, la doar cateva minute de mers pe jos: IKEA, Auchan, Lidl, Metro, Decathlon, JYSK, Mega Image, Dedeman, Leroy Merlin etc.) si la doar 10 minute distanta de statia de metrou Nicolae Teclu.

* Pretul afisat este pentru plata cash cu un avans de minim 90%;

* Pret avans minim 15% - 74.727 EUR + T.V.A.;

* Termen de finalizare: decembrie 2022.