44.500 €

Pallady, Ozana, cartierul nou

  • Suprafata 47 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...12 min.
Bucuresti, 22 mai, 21:21

Descriere anunt

Pallady, Ozana, cartierul nou,

vand apartament 2 camere, complet decomandat, 47 mp, situat pe parter inalt, in bloc nou. Loc parcare bonus; apartamentul se vinde complet finisat, cu gresie, faianta, parchet. parcare bonus.

Detalii suplimentare

Garsoniera este amplasata in cadrul unui ansamblu rezidential in zona pallady, sectorul 3, dispune de acces facil la mijloacele de transport in, precum si de marile centre comerciale prezente in Zona. Apartamentul este complet decomandat, avand o compartimentare moderna/tinereasca, foarte bine luminat, iar finisajele sunt de cea mai buna calitate. Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dumneavoastra si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Apartamentul se vinde complet finisat, bransat la toate utilitatile orasului, contorizat separat intr-un cuvant "la cheie".

Achizitie apartamentul se face astfel: rezervare apartament, antecontract, contract de vanzare/cumparare cash sau credit bancar (ipotecar/prima casa).

Loc parcare bonus!

*POZE CU TITLU DE PREZENTARE!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 12 min.