80.100 €

Pallady, ap 2 cam, spatios, calitate superioara

  • Suprafata 74 mp
  • An 2020
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 3
  • Metrou Nicolae Teclu ...12 min.
Bucuresti, 16 ian, 16:51
Urca primul in lista

Descriere anunt

Pallady, ap 2 cam, spatios, calitate superioara

apartament 2 camere, decomandat, calitate superiora, finisaje premium la alegerea dumneavoastra. Zona Pallady, distanta metrou Nicolae Teclu 10-12 minute, in viitor doar 7 minute. Comision 0.

Detalii suplimentare

Ansamblul Risen Residence este un proiect imobiliar dezvoltat in zona de est a capitalei, in proximitatea Bd. Th. Pallady, ce se remarca printr-o arhitectura moderna, atentie la detalii, apartamente spatioase, luminoase si eficient compartimentate.

Blocul va avea un regim redus de inaltime de D+P+2E+M oferind 37 apartamente decomandate, cu 2 si 3 camere si garsoniere, dintre care cele de pe parter beneficiaza de gradina proprie.

Alimentarea cu energie electrică se face din doua surse: sursa normală (de bază) este asigurată de reteaua oraseneasca prin contractul de furnizare cu Enel. Sursa de rezervă pentru alimentarea consumatorilor vitali (în caz de întrerupere a alimentării principale) este asigurată de un grup electrogen de intervenţie, cu pornire automată.

Ansamblul este prevăzut cu o instalaţie de detectare, semnalizare şi alarmare in caz de incendiu care se compune din centrala de incendiu şi o reţea de detectoare de fum si temperatură. Reţeaua de detectoare adresabile este configurată pe baza scenariului la foc, aprobata de autoritatile competente.. Toate alarmele sunt înregistrate centralizat. De asemenea sunt amplasate avertizoare de alarmare optice şi acustice în parcaje, precum şi butoane pentru iniţierea alarmei.

În subsol sunt prevăzute detectoare de monoxid de carbon. Informatiile colectate de detectoare sunt preluate si prelucrate de centrala de detecţie monoxid de carbon. La detecţia primului nivel periculos de monoxid de carbon, porneste ventilatia pentru evacuarea noxelor.

Zona este in plina dezvoltare urbanistica, in apropiere se regasesc centre comerciale (Auchan, Metro, Decathlon, Kika, Ikea, Jumbo), scoli, gradinite, restaurante, parc IOR.

Acces facil catre mijloace de transport in comun si metrou 1 Decembrie 1918.

Se ofera GRATUIT, consultanta si consiliere in alegerea locuintei ideale si asistenta la intocmirea documentelor pentru obtinerea unui credit bancar.

* Pozele sunt cu caracter informativ, finisajele sunt la alegerea dvs.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Metrou Nicolae Teclu 12 min.