45.000 €

Pache Protopopescu

  • Suprafata 46 mp
  • An 1936
  • Decomandat
  • Etaj parter din 2
  • Piața Iancului - M1 ...9 min.
Bucuresti, 09 sep, 12:35

Descriere anunt

Pache Protopopescu,

apartament in imobil tip vila, ideal locuinta sau pentru activitati de birou (beneficiaza de vizibilitate stradala), la 6 min. de metrou Piata Iancului; instalatie electrica refacuta, centrala proprie.

Detalii suplimentare

Apartamentul cu doua camere este situat la parterul unui imobil P+2+M, din apropierea Bulevardului Pache Protopopescu, la 6 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Piata Iancului.

Datorita locatiei centrale, locuinta este ideala pentru persoanele active, care nu doresc sa depinda de autoturism ca mijloc de transport principal.

Credem ca este potrivita si pentru activitati de birou, beneficiind de vizibilitate stradala, dar poate reprezenta o optiune foarte buna si in perspectiva unei inchirieri.

Compartimentarea este decomandata, accesul se face intr-un hol, camerele fiind dispuse astfel: pe partea stanga se afla camera de zi, pe mijloc bucataria si pe partea dreapta dormitorul cu acces in baie.

Instalatia electrica a fost refacuta, baia este placata integral cu marmura, iar incalzirea se face cu ajutorul centralei proprii, costurile de intretinere fiind minime.

Imobilul este incadrat la Urgenta 2.

Pentru mai multe informatii sau vizionare, va recomandam calduros sa ne contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala termica
Termopan

Acces

Statii metrou Timp
Piața Iancului - M1 9 min.
Metro M1 Obor 19 min.