44.500 €

Ozana, Theodor Pallady

  • Suprafata 47 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 4
  • 1 Decembrie 1918 (M3) ...17 min.
Bucuresti, 22 mai, 21:19

Descriere anunt

Ozana, Theodor Pallady,

apartament superb, amplasat in zona noua, bloc nou, fara intermediari, aproape mijloace transport, vedere pe rasarit, decomandat, absolut totul nou. Nu colaborez cu agentiile.

Detalii suplimentare

Apartament 2 Camere decomandat cu suprafata utila de 47 mp,cu balcon, situat la o distanta de 15 minute de metrou 1 Decembrie 1918, intr-un imobil avand un regim de inaltime de P+4E, facand parte dintr-un ansamblu exclusivist, cu locuri de parcare disponibile gratuit pentru fiecare apartament in parte cat si pentru eventualii vizitatori, avand ca si termen de finalizare Martie 2019.

Constructia imobilului este din betorn armat cu zidarie din caramida Porotherm. Bransarea se realizeaza la toate utilitatile sectorului 3.

Locuinta se vinde complet finisata si echipata cu centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare pentru bai, tamplarie PVC cu geam termoizolant, usa metalica, instalatii sanitare si electrice

Finisajele (gresia, faianta, parchetul) cat si usile de interior sunt la alegere dintr-o paleta variata intr-un buget de 30lei/metru patrat. Centrala termica Imergas,, termopan, calorifere de otel, cat si obiectele sanitare sunt standard pentru fiecare apartament in parte

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
1 Decembrie 1918 (M3) 17 min.
1 Decembrie 1918 (M3) 18 min.