54.999 €

Otopeni, str. Bisericii

  • Suprafata 46 mp
  • An 2016
  • Decomandat
  • Etaj parter din 3

Descriere anunt

Otopeni, str. Bisericii

Proprietar vand apartament 2 camere constructie 2016, decomandat, Otopeni iesire la curte, complet mobilat si utilat modern, toate utilitatiile zona linistita centrala str Bisericii bloc 3 etaje.

Detalii suplimentare

Proprietar vand apartament 2 camere complet mobilat si utilat aflat la parterul unui bloc cu 3 etaje constructie 2016. Apartamentul are o suprafata utila de 46m2 + o cota indiviza de 44.2 m2 din suprafata terenului pe care este construit imobilul si locurile de parcare din fata imobilului Apartamentul are iesire la curtea comuna a blocului. Imobilul este racordat la toate utilitatiile. A fost inchiriat pana de curand timp de 3 ani cu 350 euro/luna. Dotari: centrala proprie gaz Ferolli, Masina de spalat automata,Smart Tv Philips Android 121cm+ Tv dormitor Led 82 cm, frigider,cuptor electric, plita gaza, mobilier ikea si mobexpert,iluminare completa cu becuri led,boie cu cada si geam aerisire. Usa metalica, usa si geamuri termopan. Aparamentul arata 95% ca in poze in prezent tapetul inchis la culoare fiind eliminat. In imediata apropiere se afla doua magazine mari Mega Image si Profi. Zona linistita. Exista 4 locuri de parcare pe terenul din fata imobilului, locuri pe care pot parca proprietarii imobilului. Se vinde la cheie. ADRESA IMOBILULUI: STR BISERICII. Va aduceti lucrurile si va mutati. Pret fix nenegociabil.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Loc parcare
Structura beton

Obiective interes

1. Nirvana, Gradinita & After School - Otopeni 0761327891(Gradinita ,Stefan Ionela); 0767833555 After & Before School ,Vilcan Nicoleta) Marasti, Nr. 47C, Otopeni, judetul Ilfov
2. My First English Adventure - Gradinita Otopeni 0732044684 Nalbei, Nr.6 C, Otopeni, judetul Ilfov
vezi mai multe