52.080 €

Oradea, zona Seleus, fara comision, R9133

  • Suprafata 51 mp
  • An 1970
  • Etaj 2 din 5
Oradea, ieri, 13:18

Descriere anunt

Oradea, zona Seleus, fara comision, R9133

proprietatea este un apartament de 2 camere de 51,82 mp cu balcon, situat la etajul 2 al unei cladiri in stil bloc cu cinci etaje, datand din anii 1970. Ag. Iordan Daniel.

Detalii suplimentare

Cladirea are un stil socialist tipic, cu o singura scara si un acoperis inclinat. Are o suprafata de joasa calitate si nu este izolata, majoritatea balcoanelor sunt inchise cu izolatie.

Nu am fost asigurati de accesul intern la apartament, dar presupunem ca apartamentul are o inaltime normala a tavanului, sistem individual de incalzire, ferestre si usi termopan.

Cladirea si proprietatea au acces la toate utilitatile publice, cum ar fi reteaua electrica, apa, canalizare, gaz si retea de joasa tensiune.

Proprietatea este situata in zona urbana a orasului Oradea, la 3 km de centrul orasului. Imaginea de ansamblu a cartierului este medie, ocupata de rezidentii cu venit mediu / scazut. Cartierul este ocupat preponderent de o cladire de locuinte medie.

Exista un acces bun la servicii si facilitati, cu mai multe supermarketuri, restaurante, farmacii si o varietate de servicii in vecinatate. Exista un liceu, un loc de joaca, o benzinarie si parcuri verzi.

Exista o multime de locuri de parcare in cartier. Drumul cu 2 benzi este acoperit de asfalt. Serviciile de transport public cu autobuzul se afla la cativa pasi.

Adresa: Strada Seleusului nr 25, BL D65 AP8

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Usa metalica