47.000 €

Oportunitate, comision 0, Drumul Taberei 2 camere mobilat complet

  • Suprafata 49 mp
  • Decomandat
  • Etaj 4 din 4
  • Gorjului ...17 min.
Bucuresti, 10 iul, 11:25

Descriere anunt

Oportunitate, comision 0, Drumul Taberei 2 camere mobilat complet,

Super oportunitate de cumparare atat pentru investitie cat si pentru locuit ! Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat! Bucataria este complet echipata cu electrocasnice ( frigider, aragaz, masina de spalat rufe).

Apartament cu 2 camere situat in Drumul Taberei, pe strada Dealul Macinului, intre Valea Ialomitei si bd. Timisioara. Apartamentul este complet decomandat cu o compartimentare excelenta : Bucatarie mare si inchisa, hol generos dotat cu spatii pentru depozitare, camere mari si bine iluminate natural.

Apartamentul este situat la etajul 4/4 intr-un imobil construit in anul 1973, imobil foarte bine intretinut si administrat ( acces securizat, usa noua la intrare, ferestre termopan pe casa scarii ). Apartamentul are o suprafata utila de 49 mp si nu are balcon. Se poate folosi uscatoria scarii, situata la parter.

Apartamentul este intr-o stare foarte buna, este foarte curat si beneficiaza de ferestre cu geam termopan, 1 aparat de aer conditionat, usa metalica, parchet laminat in camere.

Gresia si faianta din baie si bucatarie sunt montate in urma cu 10 ani dar sunt in stare buna. Toate instalatiile au fost schimbate atat in baie cat si in bucatarie.

Peretii sunt zugraviti cu vopsea lavabila alba iar tavanele sunt placate cu placi din polistiren decorativ de 5 cm, avand un rol de izolare termica.

Apartamentul este izolat cu polisiren ( pe interior). Imobilul nu este reabilitat termic, dar este inscris pe liste in programul de reabilitare termica.

Accesul catre mijloacele de transport in comun este facil. La o distanta de 200m este statie de tramvai si autobuze. Se poate iesi foarte usor catre Strada Valea Ialomitei si catre str. Valea Oltului. Daca circulati cu metroul, puteti merge 2 statii cu autobuzul pana la Metrou Gorjului.

Pentru aprovizionare puteti alege intre Kaulfand Valea Oltului situat la 5 minute de mers pe jos sau Mega Image Valea Oltului ( Non Stop), Piata Valea Ialomitei , Lidl, Profi sau Penny , toate fiind situate in imediata apropiere.

Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizita, nu ezitati sa ma contactati. Comisionul pentru cumparare este 0 %

Acces

Statii metrou Timp
Gorjului 17 min.