69.500 €

Oportunitate - 2 camere Calea Vacaresti - stradal - doar 69.500 euro

  • Suprafata 57 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 7
  • Metro M1-M3 Mihai Bravu ...15 min.
Bucuresti, 29 nov, 13:59
Urca primul in lista

Descriere anunt

Oportunitate - 2 camere Calea Vacaresti - stradal - doar 69.500 euro,

Dupa cum vedeti din fotografii, apartementul propus situat pe Calea Vacaresti 328, este compartimentat, mobilat, utilat si dotat cu cele necesare unui cabinet stomatologic. Pentru cei interesati, destinatia poate fi pastrata si se poate negocia separat de pretul apartamentului un pret avantajos pentru mobilier si scaunele stomatologice.

Daca insa NU vreti sa-l pastrati cu destinatia inititala, il puteti foarte usor aduce la configuratia inititala si veti avea astfel un apartament decomandat cu 57 mp utili. Aceasta varianta presupune insa sa va asumati si renovarea totala a apartamentului. Veti avea astfel un apartament finisat pe gustul dvs.

In oricare din variantele de mai sus, merita sa cumparati acest apartament in primul rand pentru locatie. Apartamente cu 60 mp utili, decomandate, situate in blocuri construite dupa cutremurul din 1977 , se mai gasesc . Nu insa atat de aproape de un parc . Atat de aproape incat ai senzatia ca acest mini cartier este parte din el . 


Pe langa aceasta apropiere care a atras inca de la inceput familiile cu copii, mai punctez cateva din avantajele apartamentelor din zona:

- accesul rapid catre restul orasului prin bulevarde largi ( Calea Vacaresti - Mihai Bravu , Tineretului , Soseaua Oltenitei )

- Centrul Comercial Sun Plaza sitau la numai 10 minute de mers pe jos

- tot la cate 10-12 minute de mers pe jos puteti accesa doua magistrale de Metrou . M1 prin statia Mihai Bravu si M2 prin statia Piata Sudului

- tot la 15 minute de mer pe jos aveti World Class , Oraselul Copiilor, scoala generala 190 , Piata Sudului .

- zona este foarte aerisita si se gasesc intotdeauna locuri de parcare 
Ce nu are acest apartament ? Balcon. Folosit de obicei pentru uscarea rufelor, poate fi usor inlocuit de o masina de uscat performanta.Asa ca nu-i veti simti lipsa. 


Va astept cat mai repede la o vizionare. Este apartamentul la cel mai bun pret din zona si probabil ca nu va sta mult pe piata !

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1-M3 Mihai Bravu 15 min.
Constantin Brâncoveanu (M2) 17 min.
Piața Sudului (M2) 17 min.