124.000 €

Onix Residence Grozavesti Apartament 2 Camere Mobilat Vanzare,124.000E

  • Suprafata 52 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 10 din 11
Bucuresti, 17 oct, 15:55

Descriere anunt

Onix Residence Grozavesti Apartament 2 Camere Mobilat Vanzare,124.000E

Va propunem spre vanzare un apartament superb, situat intr-o zona linistita, ferita de agitatie, insa cu acces facil catre puncte de interes ale Bucurestiului, universitati, centre comerciale, magazine si restaurante, in complexul rezidential Onix Residence, Grozavesti, ce dispune de o curte comuna generoasa, cu spatii verzi amenajate.

Apartamentul este situat la etajul 10 al unui imobil finalizat in 2017, cu 11 etaje si are 2 camere, fiind foarte spatios, luminos si aerisit. Acesta dispune de o suprafata utila de 52mp, dar si de un balcon generos, de 7mp, ideal pentru o cafea savurata dimineata ori un pahar de vin la finalul zilei.

Apartamentul este decomandat, complet utilat si mobilat lux si dispune de aer conditionat, centrala proprie, dressing spatios, TV, masina de spalat, bucataria este echipata cu frigider, hota, plita si cuptor incorporate, spa'iu de luat masa, iar baia dispune de cada si sistem de ventilatie.

Complexul dispune de paza 24/24, acces securizat prin bariera, menaj zilnic si supraveghere video.

In imediata apropiere se afla si mijloacele de transport in comun: statia STB 201 si 105 la 4 minute, dar si metrou Grozavesti la 5 minute de mers pe jos. De asemenea, la 8 minute de mers pe jos se afla Carrefour Orhideea, Parcul Politehnica la iesirea din complex, Sema Parc si IDM Club la 8 minute de mers pe jos si Afi Cotroceni la 5 minute de mers cu masina.

Pentru detalii suplimentare legate de aceasta proprietate si vizionari, nu ezitati sa ne contactati!