129.000 €

Novum Grozavesti, Apartament 2 Camere Finisat Vanzare, 129.000E+TVA

  • Suprafata 59 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 7
Bucuresti, 25 nov, 17:58

Descriere anunt

Novum Grozavesti, Apartament 2 Camere Finisat Vanzare, 129.000E+TVA

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Va propunem spre vanzare apartament in zona Grozavesti, in complexul Novum Residence, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul dispune de 2 camere, este situat la etajul 3/7, finisat dupa standarde inalte de calitate, vine nemobilat si neutilat, insa finisat complet, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau ACASA. Veti gasi aici camere spatioase, baie - cada si sistem de ventilatie si o bucatarie inchisa. Apartamentul este decomandat, spatios, avand o suprafata totala de 63mp, perfect pentru serile linistite in familie, departe de grijile cotidiene, dar si pentru conceptul de Work from Home prea bine intalnit in aceasta perioada. Totodata, suprafata balconului este de 5mp, potrivit pentru un mic dejun sau o cafea savurata dimineata, ori un pahar de vin la finalul zilei. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala proprie si incalzire prin pardoseala.

Zona dispune de acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun(metrou Grozavesti la 5 minute de mers pe jos, STB 201 si 105 la 4 minute de mers pe jos), gradinite, scoli, parcuri(Parcul Politehnicii), hipermarketuri (magazin La Doi Pasi si Carrefour Orhideea) si restaurante(Shorley, Aluat Pizza, restaurantele din incinta Carrefour Orhideea). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat : sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Doriti mai multe informatii? Suntem bucurosi sa va ajutam sa alegeti cea mai buna casa pentru familia dvs.