67.000 €

Nord, Oopeni, 2 camere 2018

  • Suprafata 61 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Bucuresti, 08 nov, 19:21

Descriere anunt

Nord, Oopeni, 2 camere 2018,

apartament de vanzare in constructie noua 2018, decomandat, bucatarie inchisa, suprafata utila 51 mp, finisat complet, gresie, faianta, parchet, termopan, incalzire in pardoseala, centrala.

Detalii suplimentare

Ambasad’Or Home - Eleganta si bun gust! Totul intr-un ansamblu rezidential amplasat in orasul Otopeni, la granita cu sectorul 1. Fara Taxa de Mentenanta!

Situat intr-o zona cu acces facil catre centrul Capitalei, Ambasad’Or Home este elaborat pentru clientii care vor sa traiasca la standarde de calitate si valoare estetica ridicate. Cuprinde apartamente confortabile, cu suprafete eficiente si bine compartimentate, un design modern si finisaje de calitate superioara.

Ambasad’Or Home (situat in imediata proximitate a Ambasad’Or Events) cuprinde 4 imobil P+4, 140 de apartamente de 2 si 3 camere construite la standarde occidentale, apartamente ce vor beneficia si de 2400 mp de spatii verzi in interiorul complexului rezidential, ideal pentru promenada si relaxare. De asemenea vor fi amenajate si locuri de parcare pentru locatari si pentru vizitatori, accesul acestora realizandu-se securizat.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton