Loft Green, inconjurat de padure, aer curat

109.000 €

Loft Green, inconjurat de padure, aer curat,

109.000 €
Caracteristici
Suprafata 68 mp An 2021 Semidecomandat Etaj 2 din 4
Descriere
liniste! Ocazie rara, apartament de lux situat intr-un ansamblu unic in Romania, cu un design ce reflecta noul viitor in materie de constructii si cu o valoare ce se va tot aprecia in timp. Daca iti doresti liniste si aer curat, aici la Loft iti poti indeplini aceste dorinte, caci esti inconjurat de padurea care se afla la doar 2 pasi de ansamblul rezidential. Apartamentul face parte din ansamblul rezidential Loft Green Apartments si este incadrat ca si locuinta verde, avand in vedere faptul ca pentru incalzire-racire se folosesc pompe geotermice, care produc 0%Co2, acestea folosind preponderent caldura si racirea pamantului. Imobilul ce face obiectul vanzarii, este mobilat si utilat asa cum rezulta din fotografiile deja postate, are tv montate in ambele camere si dispune de o compartimentare dupa cum urmeaza: hol intrare, debara spatioasa, baie asemenea, living open-space cu bucataria, dormitor si balcon. Designul constructiei interior-exterior provine din zonele nordice ale lumii si promoveaza stilul soft-loft, ce propune materiale sustenabile precum caramida, fierul si lemnul in stare bruta, dand astfel senzatia stilului semi-industrial, care prinde tot mai mult si in Romania.
Printre comoditati pot enumera urmatoarele: Incalzire in pardoseala, convector instalat in plafon pentru ventilarea aerului rece provenit din pompele geotermice, apa rece +calda, electricitate hidroelectrica, sisteme smart house cum ar fi:video-interfon si panou salus pentru setarea si reglarea temperaturii,pentru racirea si incalzirea apartamentului ,bob concierge in interiorul complexului dotat cu alimente si bauturi, parcare interior,exterior si la subsol,poarta de acces prin apel telefonic, camere video pentru supraveghere non-stop, spatii verzi amenajate si parc de joaca pentru copii etc.
Langa complex exista statie autobuz, tren, si metrou la cateva minute distanta(statia Straulesti),2 hipermarket-uri kaufland,2Mega Image, 2Lidl,Mall Baneasa Shopping City,Dedeman,Ikea,Palatul si Domeniul Brancovensc, Centrul de Echitatie Mogosoaia si Baza sportiva a Nationalei de fotbal a Romaniei din Mogosoaia, care se afla la 1min distanta de ansamblul rezidential Loft Green Apartments.
"Pentru ca privirea face cat un milion de cuvinte,va astept cu drag la o vizionare, iar pentru informatii suplimentare puteti folosi numarul de telefon din anunt".
273 vizite Mogosoaia, 03 Feb, 14:46
Statii metrou
Statii STB
Mogoșoaia 2 min
Stadion FRF 3 min
Video