61.000 €

Nicolae Teclu, metrou 8 min, bucatarie mobilata

  • Suprafata 56 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj parter din 7
  • Nicolae Teclu ...11 min.
Bucuresti, 15 oct, 12:03

Descriere anunt

Nicolae Teclu, metrou 8 min, bucatarie mobilata

va propun spre vanzare un apartament cu o suprafata utila de 56 mp situata la doar 8 minute de mers pe jos, pana la statia de metrou Nicolae Teclu. Bucatarie complet mobilata si utilata. Dezvoltator.

Detalii suplimentare

Dezvoltator !

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%.

Apartamentul face parte dintr-un imobil cu regim de inaltime, respectiv D+P+7E, aflat intr-o zona linistita a sectorului 3. Localizarea ansamblului asigura acces facil catre RATB si statia de metrou Nicolae Teclu (8 minute de mers pe jos).

Apartamentul are o suprafata utila totala de 56 mp si dispune de bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata.

In zona proprietarii beneficiaza de puncte de interes precum supermarket-urile Mega Image si Lidl, hipermarket-ul Auchan,Metro, piata, scoli, gradinite. Pentru o plimbare in aer liber aveti la dispozitie parcul Al. I. Cuza.

Imobilul dispune de parcare subterana.

Fiecare apartament se vinde complet finisat, bransat la toate utilitatile orasului (contorizat individual in exteriorul apartamentului).

Locuinta se vinde la “cheie” cu finisaje premium si este echipata cu: centrala proprie in condensatie de 24 KW cu preparare ACM (apa calda menajera), incalzire in pardoseala, usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie Cersanit, interfon, lift silentios si aer conditionat.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Pretul contine TVA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 11 min.