62.000 €

Nicolae Teclu metrou, bucatarie mobilata

  • Suprafata 57 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 1 din 7
  • Nicolae Teclu ...11 min.
Bucuresti, 11 iul, 13:18

Descriere anunt

Nicolae Teclu metrou, bucatarie mobilata

Va propun spre vanzare un apartament cu 2 camere, situat la 8 minute de mers pe jos pana la statia de Metrou Nicolae Teclu. Bucatarie Mobilata si utilata, Ac Inclus, Finisaje Premium. Dezvoltator.

Detalii suplimentare

Dezvoltator !

Se poate achizitiona prin orice tip de credit cu un avans minim de 5%, iar la plata integrala in avans beneficiati de o reducere.

Apartamentul face parte dintr-un imobil cu regim de inaltime, respectiv D+P+7E, aflat intr-o zona linistita a sectorului 3. Localizarea ansamblului asigura acces facil catre RATB si statia de metrou Nicolae Teclu (8 minute de mers pe jos).

Apartamentul are o suprafata utila totala de 57 mp si dispune de bucatarie inchisa, complet mobilata si utilata.

In zona proprietarii beneficiaza de puncte de interes precum supermarket-urile Mega Image si Lidl, hipermarket-ul Auchan,Metro, piata, scoli, gradinite. Pentru o plimbare in aer liber aveti la dispozitie parcul Al. I. Cuza.

Imobilul dispune de parcare subterana si supraterana.

Fiecare apartament se vinde complet finisat, bransat la toate utilitatile orasului (contorizat individual in exteriorul apartamentului).

Locuinta se vinde la “cheie” cu finisaje premium si este echipata cu: centrala proprie in condensatie de 24 KW cu preparare ACM (apa calda menajera), usi interioare de foarte buna calitate, usa intrare antiefractie, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare in baie, interfon, lift silentios si aer conditionat.

Daca inca nu stiti ce tip de credit este mai avantajos pentru dumneavoastra, departamentul nostru financiar va sta la dispozitie in vederea intocmirii dosarului bancar si identificarii celei mai bune solutii financiare.

Pretul contine TVA.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Teclu 11 min.