Teclu Metrou 10 minute Direct Dezvoltator Decomandat

61.000 €

Teclu Metrou 10 minute Direct Dezvoltator Decomandat

61.000 €
Caracteristici
Suprafata 54 mp An 2022 Decomandat Etaj 5 din 8 M 16 min.
Descriere
DIRECT DEZVOLTATOR
ZERO COMISION !

Apartament de 2 camere, decomandat, suprafata mare, luminos, compus din hol, baie utilata, camera de zi cu geamuri mari, bucatarie inchisa, dormitor cu spatii pentru depozitare si balcon cu acces din camera de zi si bucatarie.
Apartamentul este amplasat la aproximativ 10-15 minute de statia de metrou Nicolae Teclu.
Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare cat si intre apartamente si in interiorul acestora sunt din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Blocul dispune de lift silentios.
In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si IKEA. Langa bloc regasim: parcul Teilor, bazinul Titan, scoala gimnaziala nr. 116, Mega-Image, Profi, policlinica si restaurante.
Apartamentele sunt bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale, fiind dotate cu centrala proprie si contoare individuale. Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare si reprezinta sugestii de amenajare.
Dotarile apartamentului sunt:
Centrala termica in condensare 24 KW CalorifereParchet laminat.Gresie si faianta din importObiecte sanitare in baie.Prize si intrerupatoare.Geamuri termopan PVC.Usa intrare metal (multiple sisteme de siguranta).Direct Dezvoltator, fara comision !


Star Construct - Fara Comision - Direct Dezvoltator - Apartamente/Case Noi
Pretul nu include TVA 5% si este valabil pentru un avans de 90% din valoare apartamentului la semnarea antecontractului.
169 vizite 01 Feb, 15:35
Statii metrou
Nicolae Teclu 16 min
Anghel Saligny 33 min
1 Decembrie 1918 (M3) 35 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..