50.600 €

Militari, studio, 45 mp utili, comision 0%

  • Suprafata 45 mp
  • An 2020
  • Semidecomandat
  • Etaj 3 din 4
Sector 6, 15 iun, 11:56

Descriere anunt

Militari, studio, 45 mp utili, comision 0%,

Studio cu suprafata de 45 mp utili, semidecomandat, se preda finisat la cheie, cu finisaje la alegere. Situat pe str. Barsanesti, Militari, sector 6 in imediata apropiere a Autogarii Militari,

Detalii suplimentare

Apartamentul propus catre vanzare face parte din proiectul West Point –Barsanesti 40, situat in Militari, Sector 6. Beneficiaza de toate utilitatie orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime S+P+4E si contine un numar de 13 unitati, studiouri si apartamente cu 2 camere. Apartamentul despre care va vorbim este tip studio si este disponibil pe etajul 3, suprafata utila fiind de 45 mp

Acesta este semidecomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie inchisa, living, dormitor si baie.

Acesta se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa de metal la intrare, interfon, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.

Apartamentele vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate. Contoarele vor fi amplasate pe palier.

Blocul este situat pe strada Barsanesti, in apropiere de Strada Valea Cascadelor. Tot in apropiere regasim facilitati precum Metrou Pacii, rute de transport in comun STB, complexul commercial Apusului, restaurante, scoli si gradinite. Termenul de finalizare este luna Aprilie 2021.

Pentru structura cladirii sunt folosite:cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.

Atat peretii exteriori cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. .

Imobilul dispune de parcari supraterane si parcari in subteran , si se pot achizitiona separat de pretul apartamentului.

In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete ,precum si parcuri sau locuri de joaca, restaurante. Ex: Kaufland Valea Cascadelor; Lidl Valea Cascadelor; Scoli; Gradinite

Mijloacele de transport in comun : metrou M3 - statia Pacii, Statii STB - 336; 106; 178, 236.

Pret - 50.600 euro.

Pretul NU include TVA.

COMISION 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Structura beton