54.500 €

Militari, Rezidential Apusului

  • Suprafata 56 mp
  • An 2010
  • Decomandat
  • Etaj parter din 3
Bucuresti, 12 ian, 19:39
Urca primul in lista

Descriere anunt

Militari, Rezidential Apusului

Proprietar, vand apartament 2 camere (loc parcare inclus in pret), decomandat, bloc 2010, izolat termic, centrala Vaillant, ac, gresie, faianta, parchet, vopsea lavabila, termopan, usa metalica, balcon.

Detalii suplimentare

Proprietar, ofer spre vanzare apartament cu 2 camere, decomandat, in cartierul Rezidential Apusului, in bloc construit in 2010, din caramida, izolat termic, cu centrala proprie Vaillant, aer conditionat Gree (putin utilizat), gresie, faianta, parchet., vopsea lavabila, geam termopan cu tamplarie PVC Qfort, usa metalica la intrare, balcon deschis. Parter inalt in bloc D+P+3 E. Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat. Costuri foarte mici la intretinere, certificat energetic A. In pret este inclus si locul de parcare.

Apartamentul este la 10-15 min mers pe jos de metrou Pacii sau statie autobuz 336, 178 sau 3 min cu microbuz pana la statia metrou Gorjului (in imediata apropiere a blocului este statie de microbuz 611).

In imediata apropiere este Gradinita David Mihai, parcuri, magazine (in complex este un Carrefour expres), piata Apusului este la cateva minute de mers pe jos.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Loc parcare
Structura caramida