40.000 €

Militari Residence, Rezervelor Apartament 2 camere

Bucuresti, 08 mar, 13:35

Descriere anunt

Militari Residence, Rezervelor Apartament 2 camere

suprafata utila, 2 camere, numarul total de etaje: 6.

1 baie. Etaj: mansarda,

Detalii suplimentare

Propunem spre vanzare un apartament 2 camere de vanzare in zona Militari Residence.

Este o locuinta decomandata, aflata la mansarda unui bloc cu 6 etaje, construit in anul 2013. Structura bca. Blocul beneficiaza de monitorizare video exterior/ interior( lift, parter). Apartamentul are 49 de mp suprafata utila, pe care se desfasoara un dormitor si un living, bucatatarie si baie.

Proprietatea se vinde complet mobilata si utilata. Dormitorul este amenajat cu pat matrimonial, detine aparat de aer conditionat, dressing, birou. Livingul este mobilat cu canapea extensibila si dulapuri pentru depozitare, TV si este prevazut, de asemenea, cu aparat de aer conditionat.

Bucataria este complet mobilata si detine toate utilitatile si electrocasnicele necesare locuirii: plita pe gaz, cuptor electric, frigder, masina de spalat vase, chiuveta si baterie marca Franke.

Baia este prevazuta cu cabina de dus.

Blocul se afla la 3 minute de centrul comercial Auchan. In zona sunt si alte supermarketuri ( LIDL, PENNY, Mega Image), farmacii, banci comerciale.

Transportul in comun se poate realiza cu autobuzul ( liniile 178, 138), aflate in apropiere de bloc.

Daca esti proprietar de autoturism, locatarii imobilului beneficiaza de spatiu pentru masinile lor in parcarea de langa bloc.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Optiuni exterior
Interfon
Lift