45.000 €

Militari Residence

  • Suprafata 45 mp
  • An 2014
  • Semidecomandat
  • Etaj 6 din 7

Descriere anunt

Militari Residence,

apartament cu 2 camere situat pe strada Rezervelor nr. 54, intr-un bloc finalizat in 2014 (finisat si locuit din septembrie 2015),

Detalii suplimentare

Blocul este pozitionat la 5 minute de Ballroom, Militari Wellness, piscina, gradinita, iar in zona se afla multe centre comerciale, hypermarketuri, saloane de infrumusetare, farmacii, terase, restaurante, locuri de joaca pentru copii.

(Lidl, Penny, Supeco, Auchan, Mega Image, Roz Cafe, La Mama, After Work, Giuliano, GYM World Class, La Strada, Militari Shoping Center, etc)

Statia de STB este chiar vis-a-vis de bloc cu liniile 138, 178, 278, R430 iar la statia de metrou Preciziei se ajunge in 20 minute de mers pe jos.

Blocul are peretii exteriori cu caramida porotherm de 25 si izolatia termica de 10 ,este curat, detine 2 lifturi, are bariera si interfon la intrare precum si locuri de parcare.

Vecinii sunt civilizati, iar media de varsta este de pana in 40 de ani.

Apartamentul este finisat si dotat cu: gresie,faianta,parchet,tamplarie PVC, usi interior din lemn, usa intrare din metal,centrala termica proprie, aer conditionat si

este racordat la toate utilitatile: apa curenta (Apa Nova), energie electrica (ENEL), gaze naturale (GDF Suez), CATV si Internet (RCS-RDS).

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati la numarul din anunt.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Aer conditionat
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida