65.000 €

Militari, metrou Pacii, Kaufland, 2 camere

  • Suprafata 62 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 9
  • Păcii ...12 min.
Bucuresti, 16 iul, 11:31

Descriere anunt

Militari, metrou Pacii, Kaufland, 2 camere,

apartamente cu 2 camere, decomandate, finisate la cheie, usi de interior, centrala proprie, obiecte sanitare, finisaje la alegere, bloc cu lift, geam la baie, comision 0%

Detalii suplimentare

DETALII TEHNICE:

Sistemul constructiv este din cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general, pereti din zidarie de caramida porotherm atat la exterior cat si la interior, fiecare planseu este izolat cu polistiren de 3 cm iar exteriorul cladirii este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. Rampa auto pentru acces in subsol este prevazuta cu sistem de degivrare iar accesul din subsoluri catre etajele superioare se face direct cu liftul.

LOCALIZARE:

Proiectul TheBuilding 51 - Pacii Park se afla in Militari, vis-a-vis de statia de metrou Pacii. Accesul direct din bld Iuliu Maniu il face unul dintre cele mai bine pozitionate proiecte din zona. In apropiere sunt numeroase facilitati: statia de metrou Pacii, Parcul Pacii, gradinita 159, Scoala Gimnaziala "Ion Dumitriu", restaurante, farmacii si supermarketuri. TheBuilding 51 - Pacii Park este un proiect cu regim de inaltime de 2S+P+9E si contine 93 de unitati, garsoniere, apartamente cu doua si trei camere luminoase si spatioase.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Păcii 12 min.