39.400 €

Militari, Metro, Auchan, ap. 2 camere

  • Suprafata 39 mp
  • An 2021
  • Decomandat
  • Etaj parter din 4
Sector 6, 20 ian, 08:35

Descriere anunt

Militari, Metro, Auchan, ap. 2 camere,

bucatarie inchisa oferta promotionala, apartament cu 2 camere, finalizat, str. Tineretului, decomandat, bloc P+4, cu lift, suprafata utila 39 mp, statie STB la 50 ml, 178, 138 si 278, utilitati, canalizare, gaze, curent electric.

Detalii suplimentare

Oferta promotionala, apartament 2 camere, finalizat,situat in apropiere de capat Ratb 178 si 138, pe str Tineretului,situat in zona Metro Militari, excelent compartimentat,decomandat,are balcon,suprafata utila 39 mp, intr-un bloc P+4, cu lift. Structura este extrem de solida construita din beton, cu pereti din caramida porotherm(inclusiv cei interiori) si izolatie termica de 10 cm polistiren, la exterior. Apartamentul se vinde la cheie, cu finisaje la alegere-gresie, faianta, parchet, usi, obiecte sanitare - cu centrala termica (in condensare) proprie, tamplarie Salamander TRIPAN, 7 camere,sisteme ROTO,iluminat stradal, strazi asfaltate.Utilitati: canalizare, gaze, curent electric, cablu Tv, internet. Imobilul este finalizat. Utilitati :gaz, curent electric, cablu tv. Blocul este amplasat la 50 ml de actuala statie RATB 178,278 si 138.Ansamblul se afla intr-o zona cu regim mic de inaltime al imobilelor,cu case in apropiere,mult mai aerisita si mai accesibila.Deasemenea in apropiere se afla centrul comercial Auchan, Practiker, Metro si zonele de relaxare - parc in apropiere, piscine, sali de fitness, sauna, salina, parc la 3 minute de mers pe jos si unde s-a inceput deja constructia pt. gradinita si scoala de stat. Pret REAL de la dezvoltator 39400 E Tva inclus pt. plata cash sau 39900 E pt. plata prin credit prima casa sau ipotecar.

Oferim asistenta si sprijin incepand cu programarea vizionarii pana la semnarea contractului de vanzare cumparare si pentru obtinere credit. Deasemenea va putem ajuta cu alegerea mobilierului,amenajarii interioare - magazine,preturi etc.

COMISION 0 pt. orice achizitie

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida