51.000 €

Militari (Apusului- langa Complex - Piata, Scoala)

  • Suprafata 49 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 4 din 4
Sector 6, azi, 17:14

Descriere anunt

Militari (Apusului- langa Complex - Piata, Scoala)

apartament confort 1, semidec, etaj.4/4, terasa izolata termo si hidro 2017 cu garantie, cu centrala proprie, termopane peste tot, gresie, faianta, usi schimbate, termopane, etc, liber

Detalii suplimentare

Apartament de vanzare, cu 2 camere semidecomandat, renovat octombrie 2020, living 16 mp, dormitor 12 mp, bucatarie 9 mp, balcon inchis 4 mp, situat in zona Apusului, la 2 minute de scoala 198, langa Mega Image, Complex Apusului cu piata, farmacii, policlinica, bloc retras de la strada, zona plina de verdeata, vecini ultra civilizati, locuri de parcare, spalatorie pe palier pe care o folosim doar 2 familii pentru rufe/depozitare, terasa bloc reabilitata termo si hidro 2017 cu garantie 15 ani. Bloc de caramida construit pentru cadre militare, armata, foarte rezistent, fara nici o fisura dupa cutremure.. Programat la reabilitare 2022. Este la 10 min pe jos de metrou Gorjului sau metrou Pacii.

Finisaje de buna calitate, usi ferestre termopan Rehau (geamuri oglinda reflectorizanta), gresie faianta piatra calitate superioara Del Conca import Italia(100 lei mp), centrala proprie pe gaze Buderus in garantie( instalatie pe cupru), apometre citire electronica, aer conditionat, semimobilat ( bucatarie cu chiuveta compozit Pyramis si filtru de apa, mobilier bucatarie, 5 dulapuri incapatoare facute pe comanda) , instalatii sanitare si electrice refacute, usa metalica Mako etc. Masina de spalat Electrolux, aragaz Ariston, frigider nou in garantie, toate se pot lasa in pretul de vanzare!

(mobila si utilitatile nu influenteaza pretul de vanzare,.... pentru cine nu le doreste, se poate golii apartamentul imediat)

Zugravit octombrie 2020 Savana cu teflon.(mai trebuiesc mici returi la pereti in dormitor)

Toate actele la zi, certificat energetic.

Liber pentru mutare imediata.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon