76.190 €

Militari, 2 camere 54 mp + curte 50 mp + 2 parcari

  • Suprafata 54 mp
  • An 2020
  • Semidecomandat
  • Etaj parter din 5
Sector 6, 15 iun, 11:54

Descriere anunt

Militari, 2 camere 54 mp + curte 50 mp + 2 parcari

Bloc nou, finalizat 2020, apartament cu 2 camere, semidecomandat, parter inalt, suprafata 54 mp, teren 50 mp, 2 locuri parcare, baie cu geam, bucatarie open - space, finisat la cheie, Comision 0%!

Detalii suplimentare

Proiectul The Building 63, este un ansamblu rezidential situat in Militari, sector 6. Beneficiaza de toate utilitatile orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare).

Imobilul are regim de inaltime D+P+5E si contine un numar de 22 de unitati, garsoniere; apartamente cu 2 si 3 camere. Apartamentul propus la vanzare 2 camere si este disponibil la parter, suprafata utila fiind de 54 mp

Proprietatea este semidecomandata, compartimentata eficient, moderna, cu spatii optimizate, bucatarie deschisa si beneficiaza de curte proprie cu suprafata de 50 mp, cu intrare din bucatarie si doua locuri de parcare.

Acesta se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa de metal la intrare, interfon, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.

Apartamentele vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate, acestea fiind amplasate pe palier.

Blocul este situat pe str. Babesti, in apropiere de Bld. Iuliu Maniu. Tot in apropiere regasim facilitati precum Metrou Pacii, Autogara Militari, rute de transport in comun STB, restaurante, scoli si gradinite. Imobilul a fost finalizat in anul 2020.

Pentru structura cladirii sunt folosite: cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.

Atat peretii exteriori, cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm.

Imobilul dispune de parcari supraterane si parcari in subteran, putand fi achizitionate separat de pretul apartamentului.

In zona sunt amplasate institutii de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete ,precum si parcuri sau locuri de joaca, restaurante. Ex: Autogara Militari, Supermarket (Lidl, Kaufland) Scoli, Gradinite.

Mijloacele de transport in comun : metrou M3 – statia Pacii, Statii STB – 137; 138; 178; 278; Linii troleibuz 61; 62.

Pret - 76190 euro.

Pretul nu include TVA.

COMISION 0%

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Structura beton