64.125 €

Militari, 2 cam, semidec, bloc finalizat, comis 0%

  • Suprafata 58 mp
  • An 2020
  • Semidecomandat
  • Etaj 9 din 9
Sector 6, 15 iun, 11:58

Descriere anunt

Militari, 2 cam, semidec, bloc finalizat, comis 0%

Bloc nou, finalizat, apartament cu 2 camere, semidecomandat, finisat la cheie, etaj 9/9, suprafata 58 mp, bucatarie inchisa, balcon 6 mp, centrala termica, 5 minute metrou Pacii, comision client 0%

Detalii suplimentare

Apartamentul propus catre vanzare face parte din proiectul The Building 51, situat in Militari, Sector 6. Beneficiaza de toate utilitatie orasului (gaze naturale, energie electrica, apa si canalizare). Imobilul are regim de inaltime 2S+P+9E si contine un numar de 93 de unitati, apartamente cu 2 si 3 camere. Apartamentul propus la vanzare este cu 2 camere, fiind disponibil pe etajul 9, suprafata utila fiind de 58 mp.

Acesta este semidecomandat, compartimentat eficient, modern, cu spatii optimizate, bucatarie inchisa, imobilul beneficiaza de un balcon generos de 6 mp, cu intrare din camera de zi .

Acesta se preda complet finisat, dotat cu: centrala termica proprie, tamplarie pvc cu geam termopan, calorifere din otel, usa de metal la intrare, interfon, parchet laminat in camere, gresie si faianta in hol, baie si bucatarie, obiecte sanitare, usi interioare moderne, etc. Finisajele interioare vor fi alese de catre viitorul proprietar, montajul si costul acestora fiind suportate de catre dezvoltator.

Apartamentele vor fi contorizate individual pentru apa, gaz si electricitate, fiind amplasate pe palier.

Blocul este situat pe strada Valea Cascadelor, in apropiere de Autogara Militari,. Tot in apropiere regasim facilitati precum - Metrou Pacii, rute de transport in comun STB, Bld. Iuliu Maniu, restaurante, scoli si gradinite. Imobilul a fost finalizat in anul 2020.

Pentru structura cladirii sunt folosite: cadre/diafragme si plansee din beton armat cu radier general.

Atat peretii exteriori, cat si cei de compartimentare sunt din caramida porotherm. Exteriorul imobilului este termoizolat cu polistiren cu grosime de 10 cm. .

Imobilul dispune de parcari supraterane si parcari in subteran, putand fi achizitionate separat de pretul apartamentului.

In zona sunt amplasate unitati de invatamant, gradinite, unitati bancare si piete, precum si parcuri sau locuri de joaca, restaurante. Ex: Complex Apusului; Lidl Cascadelor; Kaufland Cascadelor; Restaurant Cocosu Rosu; Restaurant Casa Roz; Turbotequila; Parcul Pacii; Scoli; Gradinite;

Mijloacele de transport in comun: metrou M3 - statia Pacii, Statii STB – 137; 138; 178; 236; Troleibuz – 61; 62

Pret - 64125 euro.

Pretul NU include TVA.

COMISION 0%.

Va asteptam cu drag la vizionari!