90.000 €

Mihai Bravu, Tineretului, Dristor, mall Vitan

  • Suprafata 61 mp
  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 3 din 9
  • Dristor ...11 min.
Bucuresti, 06 sep, 20:03

Descriere anunt

Mihai Bravu, Tineretului, Dristor, mall Vitan,

apartament 2 camere Mihai Bravu, decomandat, spatios, balcon generos, zona comerciala, vis a vis de metrou Mihai Bravu situat la sosea. Complex rezidential de lux cu incalzire prin pardoseala.

Detalii suplimentare

Apartament 2 camere lux, spatios, decomandat, balcon generos, bucatarie inchisa, compartimentari caramida atat exterior cat si interior.

Ansamblu rezidential de lux cu incalzire prin pardoseala si fata ventilata situat vis a vis de statia de metrou Mihai Bravu.

Fatadele blocurilor completeaza viziunea urbanistica a dezvoltatorului si sunt menite sa interfereze cu dorinta de perfectiune, de calitate a vietii, de economisire a resurselor prin pierderilor de energie, oferind durabilitate si mentenanta cladirilor si fiind prevazute cu un sistem modern si inteligent de ventilatie.

Fatada ventilata este ultima aparatie in domeniul constructiilor premium, si presupune prin aplicarea unui fotocatalizator producerea de oxigen menit sa distruga bacteriile, virusii , microorganismele, muschii si lichenii si sa elimine mirosurile neplacute din incaperi. Tehnologia functioneaza asemenea fotosintezei plantelor, aducand la un real confort si contribuind la sanatatea dumneavoastra. Iarna, cald

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Boxa subsol
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Dristor 11 min.
Mihai Bravu 9 min.