94.000 €

Mihai Bravu, Tineretului

  • Suprafata 61 mp
  • An 2017
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 9
  • Mihai Bravu ...3 min.
Bucuresti, ieri, 16:57

Descriere anunt

Mihai Bravu, Tineretului

Particular vand apartament 2 camere, constructie noua, fatada ventilata, incalzire pardoseala, centrala termica individuala, finisajele la solicitarea clientului,

Detalii suplimentare

VIZIUNEA noastra este aceea de a ne diferentia de multitudinea dezvoltatorilor concurenti folosind cele mai moderne abordari si oferind conditii de lux intr-un cartier care desi nu este situat in centrul capitalei dispune de aceleasi facilitati si accesorii premium. Dorim sa oferim cele mai bune conditii de trai clientilor nostrii, pentru ca stim cat de important sunt confortul si sanatatea.

Imbunatatirile pe care le vom aduce cuprind aplicarea unei fatade ventilate, montarea de piatra naturala pe spatiile comune si utilizarea exclusive a barelor de protective de inox pe casa scarii.

Fatadele blocurilor completeaza viziunea urbanistica a dezvoltatorului si sunt menite sa interfereze cu dorinta de perfectiune, de calitate a vietii, de economisire a resurselor prin pierderilor de energie, oferind durabilitate si mentenanta cladirilor si fiind prevazute cu un sistem modern si inteligent de ventilatie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. sanitare noi
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Lift
Structura beton

Acces

Statii metrou Timp
Mihai Bravu 3 min.