145.000 €

Mihai Bravu, metrou, Global City Residence

  • Suprafata 145 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 4 din 9
  • Piata Muncii ...4 min.
Bucuresti, 11 dec, 16:30

Descriere anunt

Mihai Bravu, metrou, Global City Residence

metrou Mihai Bravu , proiect nou, 100 mp utili, 145.000 €+tva, locuri de parcare subterane si supraterane , finisaje la alegerea clientilor incluse in pret.

Detalii suplimentare

Lansarea proiectului Global City Residence Mihai Bravu vine in intampinarea necesitatilor dvs. cu o localizare semicentrala, proiectul fiind amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului si Delta Vacaresti. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan . Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic .

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa” .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Piata Muncii 4 min.
Dristor 17 min.
Piata Iancului 18 min.