79.800 €

Mihai Bravu, metrou, Global City Residence

  • An 2018
  • Decomandat
  • Etaj 5 din 9
  • Dristor ...9 min.
Bucuresti, 20 sep, 10:34

Descriere anunt

Mihai Bravu, metrou, Global City Residence

direct dezvoltator, 2 camere sos. Mihai Bravu, 79.800 eur + TVA 5%, finisale la alegere incluse in pret, centrala termica proprie, 10% discount la plata integrala

Detalii suplimentare

Lansarea proiectului Global City Residence Mihai Bravu vine in intampinarea necesitatilor dvs. cu o localizare semicentrala, proiectul fiind amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului si Delta Vacaresti. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan . Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic .

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa” .

Acces

Statii metrou Timp
Dristor 9 min.
Piata Muncii 10 min.