79.800 €

Mihai Bravu, apartament vis a vis de metrou

  • Suprafata 55 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Etaj 2 din 8
  • Metro M1-M3 Mihai Bravu ...3 min.
Bucuresti, 22 mai, 13:26

Descriere anunt

Mihai Bravu, apartament vis a vis de metrou,

Mihai Bravu, apartament in bloc nou, compartimentare caramida, se preda la cheie, bransat la toate utilitatile, contorizat individual. Blocul se afla la 2 minute de metrou si ratb. Zero comision.

Detalii suplimentare

Proiectul este amplasat pe sos. Mihai Bravu, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri -Sun Plaza sau Mall Vitan . 

Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic . 

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand "casa in acasa" . 

Locurile de parcare sunt prevazute atat in subsolul blocului , cat si suprateran , parterul si mezaninul blocului avand destinatie spatiu comercial . 

Edificarea ansamblului se va desfasura in etape , astfel primul bloc va cuprinde unitati de 2, 3 si 4 camere si va avea ca termen de finalizare si predare la cheie , a unitatilor locative , toamna anului 2019 . 

Cea de-a 2 etapa , cuprinde edificarea celorlalte 2 blocuri , cu termen de finalizare : 2020.

Apartamentul propus are o sufrafata totala utila de 55 mp si se afla la etajul 1 din 8. Se preda la cheie, bransat la toate utilitatile si contorizat individual. 

Se preda cu: gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, centrala termica, calorifere otel, tamplarie PVC cu geam termopan, usi, prize si intrerupatoare. 

Comision zero! Pretul nu include TVA!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Metro M1-M3 Mihai Bravu 3 min.
Statie Metrou Dristor 1 M3 17 min.