69.500 €

Mihai Bravu, 200 m metrou Mihai Bravu

Global City Residence Mihai Bravu
  • Suprafata 55 mp
  • An 2019
  • Decomandat
  • Nivel intermediar
  • In constructie
  • Piata Muncii ...5 min.
Bucuresti, 10 dec, 09:18

Descriere anunt

Mihai Bravu, 200 m metrou Mihai Bravu,

direct dezvoltator, comision 0, finisaje premium la alegere, apartamente 2 camere, locuri de parcare optional, 200 m de metrou, 69.500 euro + TVA. Contact tel.

Detalii suplimentare

Lansarea proiectului Global City Residence Mihai Bravu vine in intampinarea necesitatilor dvs. cu o localizare semicentrala, proiectul fiind amplasat pe sos. Mihai Bravu, nr. 451-471, vis-a-vis de statia de metrou Mihai Bravu , la cca. 7 minute de mers pe jos de Parcul Tineretului si Delta Vacaresti. La doar o statie de metrou distanta se afla Universitatile Titu Maiorescu , Dimitrie Cantemir si Nicolae Titulescu. In zona exista centre comerciale precum LIDL si Mega Image , dar si mall-uri –Sun Plaza sau Mall Vitan . Ansamblul este compus din 3 tronsoane (blocuri) cu acelasi regim de inaltime, structurat pe cadre de beton armat, cu caramida porotherm, atat interior cat si exterior, izolat termic si fonic .

Unitatile locative de 2, 3 sau 4 camere , structurate sub diferite compartimentari se adreseaza atat tinerilor cat si familiilor pentru un confort sporit, transformand “casa in acasa” .

Caracteristici, dotari

Optiuni interior
2 grupuri sanitare
Apometre
Balcon
Centrala termica
Contor gaze
Debara
Inst. electrice noi
Inst. sanitare noi
Izolatie termica
Renovat recent
Termopan
Usa metalica
Optiuni exterior
Interfon
Lift
Reabilitat termic
Structura beton
Structura caramida

Acces

Statii metrou Timp
Piata Muncii 5 min.
Dristor 18 min.
Piata Iancului 19 min.