Metrou Teclu 10 minute Ikea Pallady Ansamblu Premium

61.000 €

Metrou Teclu 10 minute Ikea Pallady Ansamblu Premium

61.000 €
Caracteristici
Suprafata 54 mp An 2022 Decomandat Etaj 2 din 8 M 16 min.
Descriere
Avans 90%-61.000 tva
Avans 50%-63.333 tva
Avans 15%-65.714 tva
Apartament de 2 camere, compus din hol, baie utilata cu sanitare moderne, camera de zi cu geamuri mari, bucatarie mare, dormitor cu spatii pentru depozitare si balcon cu acces din camera de zi si dormitor.
Apartamentul este amplasat la aproximativ 10-12 minute de statia de metrou Nicolae Teclu.
Structura de rezistenta este compusa din stalpi de beton armat. Compartimentarile exterioare cat si intre apartamente si in interiorul acestora sunt din caramida tip Porotherm. Termosistem din polistiren expandat de 10 cm la exterior si tencuiala mecanizata la interior. Blocul dispune de lift silentios.
In proximitate gasim marile centre comerciale ale cartierului Titan: Auchan Titan, Iris Mall, Metro, Auchan Pallady, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si IKEA. Langa bloc regasim: parcul Teilor, bazinul Titan, scoala gimnaziala nr. 116, Mega-Image, Profi, policlinica si restaurante.
Apartamentele sunt bransate la toate utilitatile Sectorului 3: apa, canalizare, curent electric, gaze naturale, fiind dotate cu centrala proprie si contoare individuale.
Nota: Imaginile sunt cu titlu de prezentare si reprezinta sugestii de amenajare.
Dotarile apartamentului sunt:
Centrala termica in condensare 24 KW Calorifere Parchet laminat. Gresie si faianta din import Obiecte sanitare in baie. Prize si intrerupatoare. Geamuri termopan PVC. Usa intrare metal (multiple sisteme de siguranta). Direct Dezvoltator, fara comision!

Star Construct. Fara Comision. Direct Dezvoltator. Apartamente / Case Noi
Pretul nu include TVA 5% si este valabil pentru un avans de 90% din valoare apartamentului la semnarea antecontractului.
679 vizualizari ieri, 07:41
Statii metrou
Nicolae Teclu 16 min
Anghel Saligny 33 min
1 Decembrie 1918 (M3) 35 min
Evolutia preturilor imobiliare in Titan-Dristor
se incarca..