55.800 €

Metrou, parc, centre comerciale si verdeata cat cuprinde, Titan

  • Suprafata 49 mp
  • Semidecomandat
  • Etaj 10 din 10
  • Nicolae Grigorescu ...8 min.

Descriere anunt

Metrou, parc, centre comerciale si verdeata cat cuprinde, Titan,

Zona: Titan - Bd. Camil Ressu 58, bl. D1b, sector 3

Pret: 55.800 EURO

Etaj: 10/10

Numar camere: 2

Confort: 1

Compartimentare: circular

Suprafata imobil: 52,53 mp

An constructie: 1970

Facilitati:

- zona excelenta, linistita

- ideal rezidenta

- amplasament intre metrou Dristor si Nicolae Grigorescu si langa parc

- multiple mijloace de transport in comun

- scoli, gradinite, banci, piata

- vecinatati: Park Lake, Mega Image, parc IOR

Un apartament excelent din punct de vedere al pozitionarii si infrastructurii zonei este de astazi pe punctul de a-si gasi noul proprietar.

Am constatat cu bucurie ca serviciile de calitate aduc de la sine recomandari de calitate! Si, in acest sens, am privilegiul de a ma ocupa de toate demersurile necesare vanzarii unui apartament cu 2 camere in suprafata utila de 48,95 mp plus balcon de aproape 4 mp, amplasat intr-o zona deosebita: Camil Ressu la intersectie cu str. Fizicienilor (intre statiile de metrou Dristor si Nicolae Grigorescu si foarte aproape parc).

Situat la etajul 10 al blocului cu 10 nivele finalizat in anul 1970, deosebit de curat si care a fost supus reabilitarii termice (anvelopare si montarea ferestrelor termopan), apartamentul pe care il prezint spre vanzare este deosebit prin amplasament, suprafata, compartimentare, orientare cardinala, vedere panoramica.

Inca de la aleea de acces in bloc, impactul vizual este deosebit de placut: aleea de acces marginita de verdeata, scara blocului impecabil de curata si ingrijita, vecini foarte civilizati.

Ajung rapid in fata apartamentului a carei usa se deschide si pasesc in vestibulul de la intrare de unde, la o prima privire, observ, rand pe rand: in fata o bucatarie suficient de spatioasa, in dreapta spatii de depozitare amplasate chiar pe holul de acces, din care se patrunde in sufrageria cu balcon. Abia astept sa vad si mai departe. Si momentul nu se lasa asteptat caci, proprietara, o doamna in varsta si deosebit de draguta, ma roaga sa fac abstractie de mobilierul vechi de care s-a atasat inca de acum aproape 50 de ani cand a devenit primul posesor al apartamentului. Si patrund in sufrageria cu acces in balconul din care se deschide o priveliste frumoasa catre bulevard (intersectie Camil Ressu cu Fizicienilor). De aici, ma deplasez catre holul secundar cu dublu acces, ce contine dormitorul cu vedere superba catre Nicolae Grigorescu si baia cu fereastra.

Desi extraordinar de curat si bine intretinut, cu exceptia ferestrelor termopan care au fost deja montate odata cu reabilitarea blocului, mi-as pune la contributie imaginatia pentru a transforma acest apartament foarte bine compartimentat, in locuinta pe care mi-o doresc.

In prezent, proprietatea se prezinta astfel:

- faianta in baie;

- vopsea lavabila in camere si hol;

- linoleum pe toata suprafata apartamentului;

- usi clasice de lemn;

- usa metalica de exterior;

- ferestre cu tamplarie PVC.

Pozitionarea exceptionala a imobilului, intr-o zona extrem de cautata (intre doua intrari la metrou, langa parc, langa multiple centre comerciale de interes, in arealul cel mai verde posibil), face din aceasta locuinta atat o oportunitate de investitie dar si un camin propice pentru orice familie.

Pentru programarea unei vizionari, ma puteti contacta oricand, in intervalul:

Luni - Vineri intre orele 09.00 - 18.00;

Sambata intre orele 10.00 - 14.00.

Acces

Statii metrou Timp
Nicolae Grigorescu 8 min.